veerooster voor fietspad palen klopper

Welkom op de website van Security Fencing Systems

Mogen wij ons even voorstellen

Al meer dan 20 jaar is ons berijf actief met afrasteren en beveiligingen van terreinen. Wij begeleiden elk projekt van ontwerp tot oplevering, zowel in de afrasteren als beveiligingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoudswerk of restauratie van u installatie, wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Want vakmanschap is het hart van ons bedrijf. Ons team bestaat uit veelzijdige specialisten. Onze ervaren allround monteurs beheersen het vak tot in de finesses. Zij zijn flexibel en breed inzetbaar. Tijdens het project heeft u veelal te maken met dezelfde mensen. Die persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Wij werken daarom ook met één vaste contactpersoon. Hij voelt zich betrokken bij uw project en is op de hoogte van alle ins en outs. Voor vragen of problemen kunt u hem altijd direct benaderen. Wij hebben hart voor ons vak en zijn pas tevreden als u dat bent.


Afrasteringen

Security Fencing Systems voor al uw afrasteringen, schrikdraadapparaten, hekken, poorten, veeroosters en wildroosters enz. Uw wensen kunnen wij naadloos uit werken en uit voeren. U vraagt en wij doen de rest. Voor meer informatie over de levering en eventuele plaatsing van de verschillende producten kunt u gaan naar:
www.sfs-afrastering.nl


Beveiligingen

Security Fencing Systems voor uw binnen en buiten beveiliging. In ons pakket zit allerlei soorten beveiliging, zoals passief infra rood voor binnen en buiten, wand,damwand detectie, grond detectie, tril detectie op muren en op hekwerk, camera beveiliging enz. Schrikdraadbeveiliging is ons parade paardje,dit produkt is compleet uit eigen keuken en wordt volldig in huis geproduceert. Voor meer informatie over levering en plaatsing kunt u gaan naar:
www.schrikdraadbeveiliging.eu


Reden om bij Security Fencing Systems te kopen:

- Sterk betrokken bij elk project

- Altijd bereikbaar

- U wordt vriendelijk te woord gestaan

- Goed en eerlijk advies

- Goede prijs

- Goede kwaliteit

- Grote vooraad

- Sterk in after sale